22ffff

Elorina Robin is the artist name of designer Emilie Ceriez (Ghent, Belgium 1982°). In 2000 she started her studies in Productdesign at The KHLim and combined those during the Masters with evening courses in Graphic Arts. That is how she got passionate about printmaking and started to specialize herself in block-printing.

Today she still combines her passion for productdesign with the love for printmaking. Her studio is based in Madeira;  where she also organizes workshops to get people inspired by this beautiful art.

ffff


Interview: De Invasie, Antwerpen (2016)

Designer by day…artist by night

…‘Creëren’ is onmogelijk uit mijn leven weg te denken. Het is een constante onbedwingbare honger die er altijd is geweest, en ik heb het geluk dat ik deze op verschillende manieren kan stillen. Overdag werk ik als productdesigner en ontwerp ik meubelen, glaswerk en allerlei interieurproducten.

‘s Avonds kan ik zonder opdrachtgever, zonder deadlines en zonder doelstellingen creëren. En dat is hoe het werk van Elorina Robin is ontstaan; het tweede creatieve meisje in mij, dat nog heel puur en verwonderd naar de wereld kijkt, grabbelt in herinneringen en toeschouwer is van haar eigen leven….